Eyl

Sakarya Meydan Muhaberesi’nin kazanılmasından sonra, 19 Eylül 1921 tarihinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’e, “MAREŞAL” rütbesi ile “GAZİ” ünvanı verilmiştir. Bu tarihe atfen her yıl 19 Eylül günü , “GAZİLER GÜNÜ” olarak kutlanmaktadır. Bu tarih aynı zamanda tüm yurtta Kahramanlık Günü olarak da adlandırılmaktadır. 2020 yılı Gaziler Günü (ya da Kahramanlık Günü) 19 Eylül Cumartesi günüdür.

SON 1 YIL İÇİNDE SİTEMİZE VERDİĞİNİZ DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Ağu

Okulumuzda görev yapıp başka ilçe ve illere atanan öğretmen arkadaşlarımıza okulumuza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuza  yeni atanan öğretmen arkadaşlara da hayırlı olsun, aramıza hoşgeldiniz. Okul Müdürü Ahmet Aydın

Ağu

Tem

Okulumuz müdür yardımcılarından Muhsin YAZAR ve Fizik Öğretmeni Zeynep TURHAN emekliye ayrılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.

Tem

29 Ekim 2016 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan 6752 sayılı yasa ile 15 Temmuz günü "Demokrasi ve Millî Birlik Günü" adı altında resmî tatil olarak ilan edilmiştir.

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Haz

Okul müdürümüz Ahmet Aydın okulumuz koridorlarına kupa köşeleri eklemiştir. Kendisine teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Doğan Emre Baldırcı ve Metal Alan Şefi Köksal Erkan'ın destekleri ile okulumuz sahasına yeni badminton sahası eklenmiştir. Kendilerine okulumuz adına teşekkür ederiz.

Haz

Metal bölümü alan şefi Köksal Erkan ve öğrencilerimiz kitap rafı imalat ve boyama etkinliği yaptı.